069/649-008
Pon. – Ned.: 00.00:24.00
Brz dolazak na adresu

Čišćenje kanalizacije

Čišćenje kanalizacije radimo za fizička i pravna lica, sedam dana u nedelji. Za čišćenje kanalizacije, čišćenje kanalizacionih cevi, otpušavanje cevi kao i kompletno odgušenje kanalizacije dostupni smo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Čišćenje kanalizacije podrazumeva otklanjanje svake blokade u cevi i skidanje naslaga sa zidova cevi.

Čišćenje kanalizacije – Otpušavanje odvoda

Čišćenje kanalizacijeVršimo čišćenje kanalizacije na celoj teritoriji Beograda, svakog dana, po Vašem pozivu. S obzirom na to da u kanalizaciji mogu da završe mnoge stvari koje ne želimo i koje će zasigurno uticati na njeno zapušavanje, potrebno je da se s vremena na vreme obavlja čišćenje kanalizacije, a ne samo onda kada zagusti. Što je veće zagušenje, to je i opasnost od izlivanja kanalizacije velika. Kada se formira čep koji onemogućava protok kanalizacione vode, nije retkost da ta voda krene da se vraća nazad, a to je jedan od najgorih scenarija. Neprijatni mirisi su samo dodatan faktor koji utiče na to da cela situacija bude još gora, pa je veoma važno da reakcija vodoinstalatera bude brza.

Bez obzira da li se obavlja pranje kanalizacije pod pritiskom ili pranje kanalizacije woma vozilom, krajnji rezultat mora biti odličan. Mi posedujemo apsolutno sve kvalifikacije za profesionalno pružanje vodoinstalaterskih usluga, a takođe za to koristimo najsavremeniju opremu. Na ovaj način Vam obezbeđujemo uslugu na najvišem nivou kvaliteta, po svetskim standardima. U kanalizaciju svakodnevno dospevaju razne stvari koje se vremenom natalože, međutim, kamenac je takođe jedan od najčešćih uzroka za formiranje čepa. Na zidovima kanalizacionih cevi se mogu nataložiti razne masnoće i prljavštine koje utiču da protok vode bude znatno otežan. Mi obavljamo pranje kanalizacije pod pritiskom gde se uz pomoć jakog mlaza vode spira sva nečistoća sa zidova kanalizacionih cevi, samim tim i naslage kamenca koji se tu sigurno nalazi.

Obavljamo pranje kanalizacije po najpovoljnijim cenama u Beogradu. Dajemo račun na kvalitet pružene usluge. Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima u svim gradskim opštinama. Šta god da Vam je potrebno, a tiče se vodoinstalaterskih usluga, možete računati na našu ažurnost. Pozovite nas i mi na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku, podjednako za sve regularne, ali i hitne vodoinstalaterske intervencije. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

Call Now Button