064/123-26-70
Pon. – Ned.: 00.00:24.00
Brz dolazak na adresu

Odgušenje kade

Odgušenje kade radimo sedam dana u nedelji, na celoj teritoriji Beograda. Odgušenje kade, odgušenje tuš kabine, odgušenje slivnika kao i sve hitne intervenije dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Odgušenje kade, u zavisnosti od intenziteta zagušenja, radimo sajlom i mašinski.

Odgušenje kade – Otpušavanje odvoda

Odgušenje kadeIsto kao i sa tuš kabinom, zapušena kada sigurno nije nešto što želite prilikom kupanja. Još ako Vam kažemo da se u stajaćoj vodi mogu zadržavati i razvijati bakterije, još jedan od razloga zašto da ne odlažete pozivanje vodoinstalatera. Ukoliko ste primetili da voda sporije otiče prilikom korišćenja kade, kao i da se čuju zvukovi iz slivnika, definitivno je došlo do stvaranja čepa u odvodu ili duboko u cevima. S obzirom da zagušenje može biti površinsko ili dubinsko, manjeg ili većeg stepena, vodoinstalater Beograd će na licu mesta utvrditi tačan uzrok i shodno tome primeniti odgovarajuće metode za otpušavanje kade.

Važno je da znate da vršimo sve vodoinstalaterske usluge, među kojima je i otpušavanje kade, na celoj teritoriji Beograda. Gde god da se nalazite, dobijate brz dolazak na adresu u svim terminima, što je posebno važno ako Vam zatrebaju hitne intervencije u Beogradu. Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima, samim tim obavljamo otpušavanje kade u Vašim privatnim i poslovnim prostorima, što može da se odnosi na hotele, apartmane i ostale ugostiteljske objekte. Za odgušenje kade su zaduženi vodoinstalateri sa neophodnim kvalifikacijama kao i višegodišnjim iskustvom. Pored svega navedenog, takođe je važno da oprema kojom se obavlja odgušenje kade, bude kvalitetna i radi bez greške. Baš zbog toga koristimo najsavremeniju opremu na tržištu i možemo da Vam obezbedimo uslugu po svetskim standardima, bez obzira da li je u pitanju odgušenje kade ili neka druga vodoinstalaterska intervencija.

Bez obzira na to da li se obavlja mašinsko otpušavanje kade ili otpušavanje kade sajlom, Vi dobijate funkcionalno kupatilo u najkraćem mogućem roku jer su sve navedene metode stoprocentno uspešne. Tu smo da Vam obezbedimo brzi, efikasnu i profesionalnu vodoinstalatersku uslugu u svakom trenutku. Kod nas dobijate otpušavanje kade po najpovoljnijim cenama u Beogradu. Dajemo račun na kvalitet pružene usluge. Na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku. Dostupni smo 24h, sedam dana nedeljno, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

Call Now Button