069/649-008
Pon. – Ned.: 00.00:24.00
Brz dolazak na adresu

Odgušenje slivnika

Odgušenje slivnika radimo za sva fizička i pravna lica, sedam dana u nedelji. Za odgušenje slivnika, otpušavanje odvoda, kompletno odgušenje kanalizacije i sve hitne intervencije dostupni smo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Odgušenje slivnika u zavisnosti od intenziteta zagušenja radimo sajlom ili mašinski.

Odgušenje slivnika – Otpušavanje odvoda

Odgušenje slivnikaZa odgušenje slivnika u Beogradu su zaduženi pouzdani i profesionalni vodoinstalateri koji su Vam na raspolaganju u svakom trenutku. Sve što treba je da nas pozovete na prve znakove zagušenja kako se problem ne bi zakomplikovao, a mi Vam obezbeđujemo brzu i efikasnu uslugu. Odgušenje slivnika je samo jedna od intervencija koje svakodnevno obavljamo na celoj teritoriji Beograda. Osim toga vršimo i odgušenje kade, otpušavanje sudopere, otpušavanje kanalizacije i svega što može da izazove problem u Vašim kanalizacionim cevima. Kvalifikovani vodoinstalateri su tu da Vam obezbede najbolju uslugu u gradu, s obzirom na to da smo u ovom poslu već dugi niz godina, imamo neophodno znanje i iskustvo.

Mašinsko otpušavanje slivnika odnosno otpušavanje slivnika sajlom radimo u situacijama kada je reč o zagušenju većeg intenziteta. Još neke od delotvornih metoda koje primenjujemo u zavisnosti od stepena zagušenja jesu i odgušenje kanalizacione vertikale pod pritiskom ili woma vozilom. Ono što je Vama najvažnije jeste da u najkraćem mogućem roku dobijete funkcionalno kupatilo, a metoda koja će Vam to omogućiti je naša briga. Važno je samo da nas kontaktirate čim uočite prve znakove zagušenja, a oni se javljaju u vidu sporijeg otcanja vode, neprijatnih mirisa, a u najgorem slučaju može doći do izlivanja vode iz slivnika, što može da izazove dodatne neugodnosti. Kako biste sve to izbegli, pozovite nas na vreme.

Koristiimo najsavremeniju opremu i tako Vam obezbeđujemo uslugu na najvišem nivou kvaliteta, po svetskim standardima. Obavljamo odgušenje slivnika po najpovoljnijim cenama u Beogradu. Dajemo račun na kvalitet pružene usluge. Kod nas nema nepredviđenih troškova kao ni probijanja rokova rezervisanih za završetak intervencije. Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima u svim gradskim opštinama. Na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

Call Now Button