069/649-008
Pon. – Ned.: 00.00:24.00
Brz dolazak na adresu

Čišćenje kanalizacionih cevi

Čišćenje kanalizacionih cevi radimo za cevi svih profila i dužina. Za čišćenje kanalizacionih cevi, otpušavanje cevi, čišćenje kanalizacije kao i sve hitne intervencije dostupni smo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Čišćenje kanalizacionih cevi radimo uz pomoć modernih woma vozila koje pod visokim pritiskom vode vrše odgušenje kanalizacije.

Čišćenje kanalizacionih cevi – Otpušavanje odvoda

Čišćenje kanalizacionih ceviOdržavanje kanalizacije je veoma važno jer ne želite da imate problema u Vašem privatnom stambenom ili poslovnom prostoru. Takođe mnoge kuće u prigradskim naseljima, odnosno na periferiji, nemaju dobru kanalizacionu mrežu, što se često odražava i kroz kanalizacione cevi. Neadekvatna upotreba kanalizacije će stvoriti i nepovoljne uslove za protok otpadnih voda. Kako ne biste imali problema sa kanalizacijom, pozovite nas i pobrinućemo se za sve ono što može da zadesi i Vašu kanalizacionu mrežu. Ukoliko je već došlo do formiranja čepa u kanalizacionim cevima, njegovo razbijanje je neophodno. Kako su cevi često podložne raznim zagušenjima, pucanjima i curenjima, važno je da imate kvalifikovanog vodoinstalatera koji će sve to da svede na minimalan rizik od nastajanja navedenih problema. U svakom trenutku možete imati uvid u stanje Vaših cevi tako što će se obaviti snimanje cevi kamerom. Pozovite nas i prepustite sve vodoinstalaterske intervencije našim stručnim vodoinstalaterima.

Vršimo mašinsko odgušenje kanalizacionih cevi, odnosno odgušenje kanalizacionih cevi WOMA vozilima. Takođe jedna od veoma delotvornih metoda jeste čišćenje kanalizacionih cevi pod pritiskom. Na ovaj način se uz pomoć jakog mlaza vode spira sva prljavština i nečistoće koje se mogu nataložiti na zidovima kanalizacionih cevi. Kamenac kao jedan od glavnih uzročnika za formiranje zagušenja mnogima zadaje glavobolje, međutim, mi koristimo specijalnu opremu uz pomoć koje lako uklanjamo sve uzroke i za jako kratko vreme Vam obezbeđujemo funkcionalnu kanalizaciju. Imate priliku da kod nas iskusite idealan odnos cene i kvaliteta, a za sve je dovoljan samo jedan poziv.

Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima i tu smo da Vam obezbedimo ispiranje kanalizacionih cevi po najpovoljnijim cenama u Beogradu. Dajemo račun na kvalitet pružene usluge. Pozovite nas i na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

Call Now Button