069/649-008
Pon. – Ned.: 00.00:24.00
Brz dolazak na adresu

Hitne intervencije

Hitne intervencije su sastavni deo našeg posla. Za sve hitne intervencije, odgušenje kanalizacije, otpušavanje odvoda, odgušenje slivnika Vodoinstalater Beograd je dostupan 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Brzo dolazimo na vašu adresu u bilo koje doba dana ili noći i rešavamo svaki problem.

Hitne intervencije – Otpušavanje odvoda

Hitne intervencijeZnamo da je svaki problem na vodovodnom i kanalizacionom sistemu klijentima hitan za rešavanje, međutim, postoje hitne intervencije koje zaista ne smeju da se odlažu jer može doći do ozbiljnih posledica. Pucanje cevi, izlivanje slivnika, zagušena kanalizacija, curenje vode, sve su to hitne intervencije prvog prioriteta. Naravno, trudimo se da sve ostale usluge obavljamo u najkraćem mogućem roku, odmah po Vašem pozivu, međutim neke od kritičnih situacija ne biraju vreme, pa tako rešavamo hitne intervencije u bilo koje doba dana i noći. U ostalim slučajevima, uvek nas možete kontaktirati ukoliko želite da zakažete intervenciju u terminu koji Vama odgovara.

Sve vodoinstalaterske intervencije u Beogradu obavljamo svakog dana, a za njih su zaduženi vodoinstalateri sa neophodnim kvalifikacijama za rad i dugogodišnjim iskustvom u poslovanju. Koristimo najsavremeniju opremu od čije ispravnosti zavisi konačan rezultat, zato ona uvek mora biti na najvišem nivou kvaliteta, kako bi i usluga bila takva. Hitne intervencije odgušenja kanalizacije su takve da zahtevaju brzo uklanjanje formiranog čepa u cevima kako se šteta ne bi proširila. U takvim situacijama obavljamo odgušenje kanalizacije pod pritiskom, odgušenje kanalizacije sajlom, mašinsko odgušenje kanalizacije, odnosno odgušenje kanalizacije WOMA vozilom. Sve navedeno se koristi kada je u pitanju manji ili veći stepen zagušenja, a u izrazito ekstremnim slučajevima je neophodno da se odmah obavi proces odgušenja kada voda preti da poplavi kupatilo, što je takođe hitna intervencija odgušenja kanalizacije.

Pozivanjem našeg stručnog tima vodoinstalatera dobijate sve intervencije po najpovoljnijim cenama u Beogradu. Dajemo račun na kvalitet pružene usluge. Profesionalna, brza i efikasna usluga je ono što dobijate od nas. Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima u svim gradskim opštinama. Možete računati na dežurnog vodoinstalatera u svakom trenutku. Pozovite nas i na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

Call Now Button