069/649-008
Pon. – Ned.: 00.00:24.00
Brz dolazak na adresu

Otpušavanje odvoda

Otpušavanje odvoda radimo sedam dana u nedelji, na celoj teritoriji Beograda. Za otpušavanje odvoda, odgušenje slivnika, kompletno odgušenje kanalizacije kao i sve hitne intervencije dostupni smo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Otpušavanje odvoda radimo uz pomoć profesionalnih mašina i vozila i specijalnih sajli za odgušenje kanalizacije.

Otpušavanje odvoda – Odgušenje kanalizacije

OtpušavanjeUkoliko imate problema sa zapušenim odvodom, pozovite nas i u najkraćem mogućem roku dobijate funkcionalan privatni ili poslovni prostor. Mi vršimo otpušavanje odvoda na celoj teritoriji Beograda u svim terminima. Koji god da je uzrok zagušenja, pobrinućemo se da on nestane bez ikakvih problema, uz brzu i efikasnu uslugu. Intervencije vrše kvalifikovani vodoinstalateri sa višegodišnjim iskustvom u radu. Tu smo da Vam pružimo uslugu na najvišem nivou kvaliteta, po svetskim standardima. Bez obzira na to da li je reč o dubinskom ili površinskom zagušenju, kod nas je otpušavanje odvoda hitna intervencija jer znamo koliko neprijatnosti može da izazove ovaj problem.

Mašinsko odgušenje kanalizacije, odnosno otpušavanje odvoda WOMA vozilima vršimo kod kompleksnijih zagušenja. U slučaju da je neophodno razbiti čep koji se u odvodu formirao i ne može se ukloniti nijednom drugom metodom, otpušavanje odvoda mehaničkom sajlom će sigurno doneti odličan rezultat i prohodnost u cevima. Takođe vršimo i otpušavanje odvoda pod pritiskom. Korišćenjem jakog mlaza vode, razbijaju se mnoga začepljenja u cevima, zbog toga se i ova metoda pokazala kao jedna od vrlo praktičnih jer u isto vreme možemo da obavimo i čišćenje odvoda. Voda spira svu prljavštinu i naslage koje mogu da se natalože na zidovima cevi, pa ukoliko je potrebno da se obavi čišćenje kanalizacije, u svakom trenutku nas možete kontaktirati.

Još jedna od pogodnosti angažovanja našeg stručnog tima jeste ta što dobijate otpušavanje odvoda po najpovoljnijim cenama u Beogradu. Pristupačne cene, a visok kvalitet usluge su ono što obavljamo za pravna i fizička lica u svim gradskim opštinama. Dajemo račun na kvalitet pružene usluge. U svakom trenutku se možete konsultovati sa našim ljubaznim i profesionalnim vodoinstalaterima. Podjednako obavljamo svakodnevne regularne i hitne intervencije. Na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

Call Now Button