069/649-008
Pon. – Ned.: 00.00:24.00
Brz dolazak na adresu

Otpušavanje cevi

Otpušavanje cevi radimo za kanalizacione cevi svih profila i dužina. Za otpušavanje cevi, čišćenje kanalizacionih cevi, čišćenje kanalizacije kao i sve hitne intervencije dostupni smo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Otpušavanje cevi radimo uz pomoć specijalnih sajli, mašina i vozila za odgušenje kanalizacije pod pritiskom.

Otpušavanje cevi – Otpušavanje odvoda

Otpušavanje ceviZapušene cevi su noćna mora gotovo svim klijentima, osim onima koji su već koristili naše usluge i veoma su upoznati sa našim profesionalnim i pouzdanim načinom rada. Mi obavljamo odgušenje cevi na celoj teritoriji Beograda, kad god da do problema dođe. Pozovite nas i mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo. Takođe nas možete angažovati ukoliko je neophodno da se obavi otpušavanje sudopere, odgušenje slivnika i svih ostalih spornih tačaka u Vašem kupatilu. Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima, pa samim tim vršimo odgušenje cevi u privatnim i poslovnim objektima. Za intervenciju će se pobrinuti kvalifikovani vodoinstalateri sa višegodišnjim iskustvom u radu.

Kako bismo Vam obezbedili najbolju uslugu u gradu, koristimo i najsavremeniju opremu na tržištu. Bez obzira na to da li se obavlja ručno otpušavanje cevi uz pomoć sajle ili otpušavanje cevi WOMA vozilom, odnosno mašinsko odgušenje kanalizacije, Vi dobijate uslugu na najvišem nivou kvaliteta, po svetskim standardima. Tu smo da Vam obezbedimo funkcionalan prostor i da omogućimo protok vode kroz cevi bez ikakvih začepljenja. U svakom trenutku se može obaviti snimanje cevi kamerom kako bi se najbolje utvrdilo da li negde postoji opasnost od većeg oštećenja na cevima kao i rizik od poplave. Kada se jednom obavi kvalitetna provera cevi, bićete mirniji duži vremenski period. Zbog toga je važno da za takve intervencije angažujete vodoinstalatere sa iskustvom i neophodnim znanjem.

Ono što klijentima svakako jeste veoma važno, to je odnos cene i kvaliteta. Kod nas dobijate otpušavanje cevi po najpovoljnijim cenama u Beogradu, brzo, efikasno i kvalitetno. Kako biste bili apsolutno sigurni, mi dajemo račun na kvalitet pružene usluge jer nam je bitno da i klijenti, ali i mi budemo pokriveni i sa te strane poslovanja. Dežurni vodoinstalater u Beogradu je spreman da u svakom trenutku odgovori na zadatak, posebno ako su u pitanju hitne intervencije. Na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

Call Now Button