069/649-008
Pon. – Ned.: 00.00:24.00
Brz dolazak na adresu

Detekcija curenja vode

Detekcija curenja vode je metoda lociranja curenja vode. Detekcija curenja vode u zidu, zgradi ili zemlji radimo za sva fizička i pravna lica, sedam dana u nedelji. Detekcija curenja vode, snimanje cevi kamerom, kompletno odgušenje kanalizacije i sve hitne intervencije dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika.

Detekcija curenja vode – Otpušavanje odvoda

Detekcija curenja vodePozovite nas kada je neophodno da se obavi lociranje curenja vode u Beogradu. Ovo je problem koji ne smete ignorisati kao ni odlagati pozivanje vodoinstalatera. Brzom reakcijom se sprečavaju ozbiljni rizici od poplave u objektu ili stanu. U slučaju da sumnjate u to da voda curi u zidu, najbolje je da nas odmah kontaktirate, a svakako ćete prepoznati jasne znakove curenja. Vlažan zid, kao i sam miris vlage koji se oseti u prostoriji su i više nego alarm da je u pitanju curenje vode u zidu, odnosno da je došlo do neke pukotine na cevima. Zbog ovakvih situacija nije na odmet da obavite proveru stanja vodovodnih cevi, posebno ukoliko imate zastareli cevovod.

Ono što mnogi ne znaju ili ne mogu sa sigurnošću da tvrde jeste tačno mesto curenja vode, ali zato smo tu mi, da uz pomoć specijalne opreme obavimo tačnu procenu gde je došlo do naprsnuća cevi. Vaše je da nas pozovete, a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo. Takođe je veoma važno da naglasimo da se obavlja lociranje curenja vode u zidu bez oštećenja zida. Mnogi sumnjaju u to da se za detektovanje curenja vode mora obijati zid, međutim, mi koristimo namenske termalne kamere koje vrše odličan prikaz stanja cevi bez ikakvog obijanja zida. Na ovaj način ste potpuno sigurni da će se lociranje curenja vode izvršiti bez nanete štete i dodatnih troškova.

Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima, pa ukoliko Vam je potrebna detekcija curenja vode u zgradi, odnosno detekcija curenja vode u zemlji, vašeg privatnog ili stambenog prostora, pozovite nas. Sve vodoinstalaterske intervencije obavljamo na celoj teritoriji Beograda, a kada je u pitanju lociranje curenja vode, to se kategoriše u hitne intervencije. Dajemo račun i garanciju na kvalitet pružene usluge, a ono što je klijentima takođe veoma važno jeste informacija da je lociranje curenja vode po najpovoljnijim cenama u Beogradu i te kako moguća, samo jednim pozivom. Na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku. Dostupni smo 24h, sedam dana nedeljno, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

Call Now Button