069/649-008
Pon. – Ned.: 00.00:24.00
Brz dolazak na adresu

Odgušenje tuš kabine

Odgušenje tuš kabine radimo sedam dana u nedelji, na celoj teritoriji Beograda. Odgušenje tuš kabine, odgušenje kade, odgušenje slivnika i sve hitne intervencije dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Odgušenje tuš kabine se može raditi električnom sajlom ili pak mašinski, u zavisnosti od intenziteta zagušenja.

Odgušenje tuš kabine – Otpušavanje odvoda

Odgušenje tuš kabineJedan od gorih osećaja kada počnete sa tuširanjem jeste voda koja se zadržava u tuš kabini i imate utisak da njen nivo samo raste umesto da otiče. Do ovoga dolazi isključivo zbog jednog razloga, a to je zapušena tuš kabina. Ignorisanjem problema nećete ništa postići, a sami ne možete u potpunosti da otklonite čep ukoliko se nalazi duboko u cevima. Jedino što Vam preostaje je da se odmah obratite vodoinstalateru koji će se u najkraćem mogućem roku pobrinuti za to da Vam obezbedi funkcionalnu tuš kabinu, samim tim i kupatilo. Svakodnevno korišćenje tuša znači da imate svakodnevno protok vode kroz slivnik, a sa vodom prođu i končići od odeće, dlake s kose i još neke sitnice koje utiču na formiranje čepa u cevima. Kako bismo obavili odgušenje tuš kabine, primenjujemo određene metode.

Otpušavanje tuš kabine WOMA vozilima se obavlja onda kada je u pitanju dubinski problem, odnosno kada je zagušenje nastalo u kanalizacionoj vertikali dublje u cevi. Mašinsko otpušavanje tuš kabine će zasigurno odstraniti i najtvrdokorniji čep i omogućiti vodi neometan protok. Takođe vršimo i otpušavanje tuš kabine sajlom. Sa svakom od navedenih intervencija Vi dobijate funkcionalno kupatilo, a osim tuš kabine, obavljamo i odgušenje kade, odgušenje slivnika, otpušavanje wc šolje i ostalih sanitarija. Vaše je da nas pozovete, a mi se brinemo za sve ostalo. Takođe je važno da znate da vršimo otpušavanje tuš kabine na celoj teritoriji Beograda.

Koristimo najsavremeniju opremu kojom upravljaju kvalifikovani vodoinstalateri sa stručnim znanjem i iskustvom. Kod nas dobijate otpušavanje tuš kabine po najpovoljnijim cenama u Beogradu. Dajemo račun na kvalitet pružene usluge, a s obzirom da poslujemo sa pravnim i fizičkim licima, podjednako smo angažovani i za privatne i za poslovne prostore. Na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku, što je važno za hitne intervencije. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

Call Now Button