069/649-008
Pon. – Ned.: 00.00:24.00
Brz dolazak na adresu

Odgušenje lavaboa

Odgušenje lavaboa spada u naše svakodnevne intervencije. Za odgušenje lavaboa, odgušenje slivnika, otpušavanje odvoda kao i sve hitne intervencije dostupni smo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Za odgušenje lavaboa koristimo električnu sajlu ili mašinsko odgušenje kanalizacije, sve u zavisnosti od intenziteta zagušenja.

Odgušenje lavaboa – Otpušavanje odvoda

Odgušenje lavaboaUkoliko je prvo što primetite kada ujutru pustite vodu na česmi, neprijatan miris iz lavaboa, onda je definitivno nastupilo zagušenje. Neprijatni mirisi su prvi znak ovog problema, a odlaganjem se mogu samo proširiti i postajati sve neugodniji. Nekada se mogu osetiti čak i van kupatila, u ostalim prostorijama, a to sigurno ne želite. Brzom reakcijom vodoinstalatera, dobićete funkcionalan lavabo i to u najkraćem mogućem roku. Vaše je da nas pozovete čim uočite prve znakove zagušenja, a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo. Sporo oticanje vode u nekim situacijama kada zaboravite na otvorenu slavinu, može čak i da dovede do poplave u kupatilu. Kako ne biste rizikovali da dođe do većih problema, mi smo tu da obavimo odgušenje lavaboa na celoj teritoriji Beograda, gde god da se nalazite.

Koristimo najsavremeniju opremu koja se može naći na tržištu, ne samo kada je u pitanju oprema za otpušavanje lavaboa, već i za sve ostale vodoinstalaterske usluge. Pouzdani i profesionalni vodoinstalateri su tu da Vam daju odgovore na sva pitanja i pruže neophodne informacije. Možete nas kontaktirati u svakom trenutku i rezervisati uslugu u terminu koji Vam odgovara. Obavljamo mašinsko otpušavanje lavaboa, odnosno otpušavanje lavaboa električnom sajlom. Sve u zavisnosti da li je do zagušenja došlo duboko u cevima ili je u pitanju zagušenje manjeg stepena.

Kada želite najbolji odnos cene i kvaliteta, pozovite nas jer dobijate odgušenje lavaboa po najpovoljnijim cenama u Beogradu. Dajemo račun na kvalitet pružene usluge. Poštujemo dogovorene termine i kod nas nema nepredviđenih troškova. Kada su u pitanju hitne intervencije, pozovite nas u bilo koje doba dana i noći. Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima i na Vašu adresu dolazimo u najkraćem mogućem roku. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

Call Now Button